Чурикова Инна Михайловна

Инна Михайловна Чурикова (1943, юпа, 5, Пелепей) — совет кино актриса. ССРП халăх артисчĕ (1991).

Инна Чурикова
Фото
Çуралнă вăхăт: 1943, юпа, 5
Çуралнă вырăн: Пелепей, ССРП
Професси: совет актриса
Карьера: 1959

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  1. 1964 — Шартлама
  2. 1965 — Тридцать три
  3. 1970 — Начало — Паша Строганова
  4. 1979 — Тема
  5. 1981 — Валентина
  6. 1982 — Васса
  7. 1983 — Военно-полевой роман
  8. 1986 — Курьер
  9. 1990 — Ребро Адама

КаçăсемПравить