Пересильд Юлия Сергеевна

Ю́лия Серге́евна Переси́льд (1984, авăн, 5, Псков çур.) — раççей театрпа кино актриси. Раççей тава тивĕçлĕ артисчĕ (2015). Раççей Федераци Президенчĕн парни лауреачĕ (2012). Мускав Малая Бронная драма театрĕн тата Нацисен патшалăх театрĕн актриси.

Юлия Пересильд
Ӳкерчĕк
Çуралнă чухнехи ят: Юлия Сергеевна Пересильд
Çуралнă вăхăт: 1984, авăн, 5
Çуралнă вырăн: Псков, СССР
Професси: XXI ĕмĕрти раççей актриси
Чыславсем:
Раççей Федерацин тава тивĕçлĕ артисчĕ
Раççей Федераци Президенчĕн парни
IMDb: ID 2099738

Кун-çулĕТӳрлет

ПултарулăхĕТӳрлет

ФильмографиТӳрлет

  1. 2003 — Участок — Наташа Кублакова
  2. 2005 — Принцесса и нищий — Ксения Прохорова
  3. 2005 — Есенин — Катя Есенина
  4. 2006 — Невеста — Оля Родяшина
  5. 2006 — Карамболь — Оксана, Витя Штормăн хĕрĕ
  6. 2006 — Заколдованный участок — Наташа Кублакова
  7. 2007 — Предел желаний — Надя
  8. 2007 — Паутина — Даша Аверина
  9. 2007 — Ловушка
  10. 2007 — На пути к сердцу
  11. 2007 — Диверсант 2: Конец войны — Светик
  12. 2008 — Я вернусь — Вера Михайлович
  13. 2008 — Пленный — Настя
  14. 2008 — Однажды в провинции — Анастасия Владимировна Звонникова
  15. 2008 — Крепость — Гала
  16. 2008 — Похищение — Елена
  17. 2008 — Алиса навсегда
  18. 2009 — Короткое замыкание (новелла в киноальманахе «Поцелуй креветки») — Ира
  19. 2010 — Край — Софья
  20. 2010 — Разлучница
  21. 2010 — Подсадной — Вера Позднякова
  22. 2011 — Пять невест — Катя и Ася, сёстры-близняшки
  23. 2011 — Дело гастронома № 1 — Маша Скачко
  24. 2011 — Зимнее танго — Юля
  25. 2011 — Лето волков — Тося
  26. 2012 — Зоннентау — Помяловская, журналистка
  27. 2012 — Санта Лючия — Вика Сайкина
  28. 2012 — В тумане — Анеля
  29. 2012 — Марафон
  30. 2012 — Охота на крокодилов
  31. 2013 — О чём молчат девушки — Юля
  32. 2013 — В гостях у $kazki
  33. 2013 — Параджанов — Светлана Ивановна Щербатюк, Сергея Параджанов арăмĕ
  34. 2013 — Weekend — секретарша
  35. 2014 — Палач — Нина
  36. 2015 — Битва за СевастопольЛюдмила Павличенко, снайпер
  37. 2015 — Люся ГурченкоЛюдмила Гурченко

АсăрхавсемТӳрлет

КаçăсемТӳрлет