Страницин историйĕ

3 Ака уйӑхӗн 2021

2 Ҫурла уйӑхӗн 2014

5 Ҫу уйӑхӗн 2013

9 Пуш уйӑхӗн 2013

31 Кӑрлач уйӑхӗн 2013

2 Авӑн уйӑхӗн 2012

9 Юпа уйӑхӗн 2011

19 Пуш уйӑхӗн 2011

23 Нарӑс уйӑхӗн 2011

2 Нарӑс уйӑхӗн 2011

30 Кӑрлач уйӑхӗн 2011

9 Ҫурла уйӑхӗн 2010

2 Ҫурла уйӑхӗн 2010

13 Утӑ уйӑхӗн 2010

10 Утӑ уйӑхӗн 2010

22 Нарӑс уйӑхӗн 2010

10 Нарӑс уйӑхӗн 2010

31 Кӑрлач уйӑхӗн 2010

8 Кӑрлач уйӑхӗн 2010

25 Раштав уйӑхӗн 2009

27 Чӳк уйӑхӗн 2009

12 Юпа уйӑхӗн 2009

17 Авӑн уйӑхӗн 2009