Эггерт Константин Владимирович

Константин Владимирович Эггерт (9.10.1883, Мускав — 24.10.1955, Мускав) — совет кино актёрĕ.

Константин Эггерт
Çуралнă чухнехи ят: Константин Владимирович Эггерт
Çуралнă вăхăт: 1883 юпа, 9
Çуралнă вырăн: Мускав
Вилнĕ вăхăт: 1955, юпа, 24
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  • 1924 — Аэлита — Тускуб, владыка Марса
  • 1924 — Четыре и пять — Эдуард Курт
  • 1925 — Шахматная горячка — хозяин шахматного магазина
  • 1926 — Медвежья свадьба — граф Шемет
  • 1927 — Одна ночь — Сашка
  • 1927 — Сумка дипкурьера — матрос
  • 1928 — Хромой барин — князь Краснопольский
  • 1929 — В город входить нельзя — белоэмигрант Борис Кочубей
  • 1932 — Друзья совести — (другие названия — «Восстание в Руре» или «Пылающий Рур»)
  • 1933 — Горячая кровь — полковник Б.
  • 1934 — Восстание рыбаков — командир отряда
  • 1934 — Казнь — полковник
  • 1934 — Настенька Устинова — издатель Самуэль Берг
  • 1936 — Гобсек — граф де Ресто

КаçăсемПравить