Кубацкий Анатолий Львович

Анатолий Львович Кубацкий (1908, чӳк, 1, Мускав2001 раштав, 29, Мускав) — совет кино актёрĕ.

Анатолий Кубацкий
Çуралнă вăхăт: 1908, чӳк, 1
Çуралнă вырăн: Мускав
Вилнĕ вăхăт: 2001 раштав, 29
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1929—1992

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  1. 1958 — Атăллă кушак аçин çĕнĕ çÿревĕсем
  2. 1959 — Марья-искусница
  3. 1961 — Диканька таврашĕнчи хуттăрти каçсем
  4. 1963 — Кукăр тĕкĕрсен короллĕхĕ
  5. 1964 — Шартлама
  6. 1967 — Вут, шыв тата… пăхăр пăрăхсем
  7. 1969 — Вăрăм çивĕтлĕ Варвари

КаçăсемПравить