Кириллов Пётр Клавдиевич

Пётр Клавдиевич Кириллов (17.5.1895, Санкт-Петербург — 14.1.1943, Ленинград) — совет кино актёрĕ.

Пётр Кириллов
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Пётр Клавдиевич Кириллов
Çуралнă вăхăт: 1895 çу, 17
Çуралнă вырăн: Санкт-Петербург
Вилнĕ вăхăт: 1943, кăрлач, 14
Вилнĕ вырăн: Ленинград
Професси: раççей актёрĕ

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  1. 1922 — Скорбь бесконечная — крестьянин
  2. 1922 — Чудотворец (короткометражный) — Еремей Мизгирь
  3. 1924 — Конец рода Лунич — эпизод
  4. 1924 — Око за око, газ за газ — эпизод
  5. 1925 — Волки — Фёдор Галкин
  6. 1926 — Волжские бунтари — Архай
  7. 1926 — На разных берегах — Дик Тикстон
  8. 1927 — Девушка с далёкой реки — сторож Алексей
  9. 1927 — Ордер на жизнь — Сергей Колотилин
  10. 1928 — Два броневика — Васильев, шофёр
  11. 1928 — Мятеж — Ерыськин, партизан
  12. 1930 — Заговор мёртвых — солдат
  13. 1931 — Их пути разошлись — Майкл О’Сюлливен
  14. 1931 — Снайпер — немецкий снайпер
  15. 1934 — Наследный принц Республики  — Николай
  16. 1934 — Флаг стадиона — Аполлон Смердякин
  17. 1935 — Граница — Барт, начальник контрразведки
  18. 1936 — Мы из Кронштадта — матрос Валентин Беспрозванный
  19. 1937 — Великий гражданин — Брянцев (Серия 1)
  20. 1937 — Балтийцы — Дитрих, поручик
  21. 1937 — За Советскую Родину — Риутта, финский поручик
  22. 1938 — Одиннадцатое июля — поп
  23. 1938 — Профессор Мамлок — Эрнст
  24. 1939 — Великий гражданин — Брянцев (Серия 1)
  25. 1939 — Сад — профессор
  26. 1940 — Галя (короткометражный) — Никонов, скульптор
  27. 1940 — Танкер «Дербент» — Бредис, помполит
  28. 1941 — Боевой киносборник № 2. Новелла 3. У старой няни — следователь
  29. 1941 — Старая гвардия (короткометражный) — эпизод
  30. 1942 — Непобедимые — Красношеев

КаçăсемПравить