Каралли Вера Алексеевна

Вера Алексеевна Каралли (8.8.1889, Мускав — 16.11.1972, Баден) — раççей кино актриса.

Вера Каралли
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Вера Алексеевна Каралли
Çуралнă вăхăт: 1889 çурла, 8
Çуралнă вырăн: Мускав
Вилнĕ вăхăт: 1972, чӳк, 16
Вилнĕ вырăн: Баден
Професси: раççей актёрĕ

БиографиПравить

ФильмографиПравить

Çул Фильм Роль
1921 Женская месть Вера Кароли
1919 Ночь 11 сентября ?
1918 Мечта и жизнь Наташа Бробова
1917 Набат Магда
Умирающий лебедь Немая танцовщица Гизелла
Король Парижа ?
1916 Возмездие Маша Бельская; вторая роль — леди Гермион
Сёстры Бронские Анна Бронская
Гриф старого борца Криста, дочь виноградаря
1915 Драконовский контракт Дочь директора
Счастье вечной ночи Лиля Плескова
Любовь статского советника Танцовщица Лола
Обожжённые крылья Таня
Тени греха Ирина Кареева (в замужестве Верховская)
Наташа Ростова Наташа Ростова
Война и мир ?
После смерти Зоя Кадмина
1914 Хризантемы Вера Алексеевна Неволина
Сорванец Любочка
Ты помнишь ли? Елена Нильская

КаçăсемПравить