Збруев Александр Викторович

Александр Викторович Збруев (31.3.1938, Мускав) — совет кино актёрĕ.

Александр Збруев
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Александр Викторович Збруев
Çуралнă вăхăт: 1938, пуш, 31
Çуралнă вырăн: Мускав, ССРП
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1959

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  1. 1962 — Манăн шăллăм
  2. 1966 — Кăнтăрлахи сеанса икĕ билет
  3. 1973 — Большая перемена
  4. 1985 — Батальонсем çулăм ыйтаççĕ
  5. 1989 — Чёрная роза — эмблема печали, красная роза — эмблема любви
  6. 1991 — Ближний круг
  7. 1991 — Гений
  8. 1993 — Ты у меня одна

КаçăсемПравить