Алтайская Вера Владимировна

Вера Владимировна Алтайская (1919, çу, 21, Петроград1978 раштав, 28, Мускав) — совет кино актриса.

Вера Алтайская
Çуралнă вăхăт: 1919, авăн, 20
Çуралнă вырăн: Петроград, ССРП
Вилнĕ вăхăт: 1978 çу, 21
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актриса
Карьера: 1939—1976

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  1. 1958 — Леш тĕнчерен килнĕ каччă
  2. 1959 — Марья-искусница
  3. 1961 — Диканька таврашĕнчи хуттăрти каçсем
  4. 1963 — Кукăр тĕкĕрсен короллĕхĕ
  5. 1964 — Шартлама
  6. 1967 — Вут, шыв тата… пăхăр пăрăхсем
  7. 1969 — Вăрăм çивĕтлĕ Варвари

КаçăсемПравить