Страницин историйĕ

1 Ака уйăхĕн 2018

22 Пуш уйăхĕн 2014

9 Пуш уйăхĕн 2013

2 Раштав уйăхĕн 2012

1 Раштав уйăхĕн 2012

30 Утă уйăхĕн 2012

19 Çу уйăхĕн 2012

5 Авăн уйăхĕн 2011

4 Авăн уйăхĕн 2011

17 Çурла уйăхĕн 2011

4 Çĕртме уйăхĕн 2011

27 Раштав уйăхĕн 2010

11 Авăн уйăхĕн 2010

25 Пуш уйăхĕн 2009

7 Раштав уйăхĕн 2008