Страницин историйĕ

13 Ака уйăхĕн 2020

16 Авăн уйăхĕн 2017

12 Çу уйăхĕн 2017

7 Ака уйăхĕн 2017

31 Пуш уйăхĕн 2017

15 Нарăс уйăхĕн 2015

8 Пуш уйăхĕн 2013

28 Утă уйăхĕн 2012

11 Нарăс уйăхĕн 2012

1 Нарăс уйăхĕн 2012

31 Кăрлач уйăхĕн 2012

30 Кăрлач уйăхĕн 2012

3 Чӳк уйăхĕн 2011

2 Чӳк уйăхĕн 2011

29 Раштав уйăхĕн 2008

19 Ака уйăхĕн 2008

2 Ака уйăхĕн 2006