Ливанов Борис Николаевич

Борис Николаевич Ливанов (8.5.1904, Мускав — 22.9.1972, Мускав) — совет кино актёрĕ.

Борис Ливанов
Фото
Çуралнă чухнехи ят: Борис Николаевич Ливанов
Çуралнă вăхăт: 1904, çу, 8
Çуралнă вырăн: Мускав, Раççей империйĕ
Вилнĕ вăхăт: 1972 авăн, 22
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актёрĕ
Карьера: 1924—1970

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  1. 1924 — Морозко (короткометражный) — Морозко
  2. 1924 — Четыре и пять (Стальные журавли) — Дмитрий Гай
  3. 1926 — Карьера Спирьки Шпандыря — эпизод
  4. 1927 — Кастусь Калиновский — пан Сторжинский
  5. 1927 — Октябрь — министр М. И. Терещенко
  6. 1928 — Золотой клюв — майор Тучков
  7. 1933 — Анненковщина — атаман Анненков
  8. 1933 — Город под ударом — Карл Рунге
  9. 1933 — Дезертир (Теплоход «Пятилетка») — Карл Ренн
  10. 1934 — Частная жизнь Петра Виноградова — Пётр Виноградов
  11. 1934 — Четыре визита Самюэля Вульфа — Дик Арроусмит
  12. 1936 — Дубровский — Владимир Андреевич Дубровский
  13. 1936 — Депутат Балтики — Михаил Макарович Бочаров
  14. 1937 — Балтийцы — Вихорев
  15. 1939 — Минин и Пожарский — князь Д. М. Пожарский
  16. 1940 — Суворов — эпизод
  17. 1945 — Без вины виноватые — Григорий Львович Муров
  18. 1946 — Глинка — Николай I
  19. 1946 — Крейсер «Варяг» — капитан В. Ф. Руднев
  20. 1947 — Свет над Россией — Маяковский
  21. 1949 — Сталинградская битва — К. К. Рокоссовский
  22. 1949 — Падение Берлина — К. К. Рокоссовский
  23. 1953 — Адмирал Ушаков — князь Г. А. Потёмкин
  24. 1955 — Михайло Ломоносов — М. В. Ломоносов
  25. 1958 — Капитан первого ранга — капитан 1 ранга Николай Лезвин
  26. 1958 — Олеко Дундич — генерал К. К. Мамонтов
  27. 1958 — Поэма о море — Генерал Федорченко
  28. 1959 — Накануне — Николай Стахов
  29. 1959 — Театр зовёт (короткометражный)
  30. 1960 — Мёртвые души (фильм-спектакль) — Ноздрёв
  31. 1960 — Слепой музыкант — Максим Яценко
  32. 1965 — Гибель эскадры — адмирал Гранатов
  33. 1966 — А теперь суди… — Богутовский
  34. 1967 — Кремлёвские куранты (фильм-спектакль) — Антон Иванович Забелин
  35. 1968 — Степень риска — учёный-врач Михаил Седов
  36. 1969 — Егор Булычов и другие (фильм-спектакль) — Егор Булычов
  37. 1970 — Кремлёвские куранты — Антон Иванович Забелин

КаçăсемПравить