Зуева Анастасия Платоновна

Анастасия Платоновна Зуева (1896, раштав, 17, Спасское1986 пуш, 23, Мускав) — совет кино актриса. ССРП халăх артисчĕ (1957).

Анастасия Зуева
Çуралнă вăхăт: 1896, раштав, 17
Çуралнă вырăн: Спасское
Вилнĕ вăхăт: 1986 пуш, 23
Вилнĕ вырăн: Мускав
Професси: раççей актриса
Карьера: 1916—1982

БиографиПравить

ФильмографиПравить

  1. 1950 — Донецкие шахтёры
  2. 1952 — Ревизор
  3. 1955 — Васёк Трубачёв и его товарищи
  4. 1958 — Леш тĕнчерен килнĕ каччă
  5. 1964 — Шартлама
  6. 1968 — Вут, шыв тата… пăхăр пăрăхсем
  7. 1969 — Вăрăм çивĕтлĕ Варвари
  8. 1972 — Ылттăн мăйрака
  9. 1982 — Лере, тĕлли-паллисĕр çул çинче…

КаçăсемПравить