Бригитта Бокколи

Бригитта Бокколи (итал. Brigitta Boccoli; 1972 çулхи çăвăн 5-мĕшĕ, Рим, Итали) — кино тата инçекурав итал актёрĕ.[1].

Бригитта Бокколи
Brigitta Boccoli
Ĕçлев тĕсĕ: XXI ĕмĕрти Итали актриси
Çуралнă вăхăт: çу, 5 1972
Çуралнă вырăн: Рим, Итали
Гражданлăх: Flag of ITA.svg

Кун-çулĕПравить

Бригитта Бокколи Рим ра 1972 çулта кун çутине курнă.[2] Хăйĕн телекарьерине Pronto, chi gioca? шора пуçăннă, унтах унăн аппăшĕ Бенедикта тăрмашнă.

Халĕ Бригитта телешоусенче вăй хурать.

Бригитта цирк атлечĕпе Стефано Орфейпа (1966 çулта çур., унăн ашшĕ Мория Орфей) пĕрлешнĕ, вăл Реалити Циркĕнче ĕçлет.[3] Çемьере Манфреди ывăл ӳсет.

ФильмографиПравить

  • 1982: Manhattan Baby, director: Lucio Fulci
  • 1985: La ragazza dei lillà, director: Flavio Mogherini
  • 1987: Com'è dura l'avventura, director: Flavio Mogherini
  • 1991: Nostalgia di un piccolo grande amore, director: Antonio Bonifacio
  • 2003: Борселлино пирĕштисем, director: Rocco Cesareo
  • 2006: Olè, director: Carlo Vanzina

ИнçекуравПравить

  • 1987–1991: Domenica in
  • 2000–2001: Ricominciare
  • 2001: Una donna per amico, season 3
  • 2002: Cuori rubati
  • 2004: Don Matteo, season 4, 23RD episode
  • 2006: Reality Circus - with Barbara D'Urso - reality show - Canale 5

ТеатрПравить

  • 1993–1994: Scanzonatissimo, director: Dino Verde
  • 1998: Il gufo e la gattina]], director: Furio Angiolella
  • 1999: L'ultimo Tarzan, director: Sergio Japino
  • 1999–2001: Il padre della sposa, director: Sergio Japino
  • 2001: Anfitrione, (Plautus), direcotr: Michele Mirabella
  • 2002: La schiava, director: Claudio Insegno
  • 2002–2003: Uscirò dalla tua vita in taxi, director: Ennio Coltorti
  • 2003: Il Paradiso può attendere, director: Anna Lenzi
  • 2010: La mia miglior nemica, director: Cinzia Berni

ДискографиПравить

  • 1989 - Stella (with Benedicta Boccoli at Sanremo Music Festival)

АсăрхавсемПравить

КаçăсемПравить